Dieta Montignac Pentru Slabire - fise de lectura

Dieta Montignac Pentru Slabire - fise de lectura este un proiect al carui prim obiectiv e sa :P accesibilizam :P ... ce? ... sa facem dieta montignac cat mai usor si de simplu de urmat.
Am spus "sa facem" pentru ca vreau sa fac din "Dieta Montignac pentru slabire - fise de lectura" un program open source*

*De la Wikipedia cetire:
Open source descrie practica de a produce sau dezvolta anumite produse finite, permiţând accesul utlizatorilor să acţioneze liber asupra procesului de producţie sau dezvoltare. Unii specialişti definesc "open source" ca un concept filozofic; alţii consideră că este o metodologie pragmatică.

Fiind foarte frecvent utilizat în dezvoltarea de programe software, mulţi specialişti în elaborarea de programe au impresia că "open source" este o noţiune specifică acestei activităţi. În realitate, "open source" se poate aplica în orice domeniu în care se produce sau dezvoltă un produs. Există exemple de asemenea aplicaţii şi în tehnologie, medicină, învăţământ, cultură şi altele.


Iata ce propun pe scurt:
.................
.....................
..........................
.............................
.................................
.......................................

info Dieta Montignac Pentru Slabire - fise de lectura

Dieta Montignac Pentru Slabire - fise de lectura a fost publicat de Andreea la 05:22, in Montignac -> si a primit 0 comentarii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu